PROJECTS

ap

PROJECT DETAILS

Investeringsejendommen er netop udbudt til salg i et af danmarks stabile udviklings byer, og bygningen her gode muligheder for udvikling af flere lejemål.


Ejendommen ligger rigtig godt placeret på Langgade i centrum af byen, hvor der er mange strøgkunder som går forbi hver eneste dag. En pæn og imødekommende ejendom med buede vinduer og dør, der tidligere har været præmieret af byens facaderåd.

Stor gårdhave/bagindgang med p-pladser.

På 1. sal ligger 125 m2 udlejet lejlighed med 4 værelser samt køkken og bad. Lejligheden indbringer. Årlig lejeindtægt er pt. kr. 90.000,- uden indtægter fra butikslokale i stueplan.

Total investering på 3.100.000,-

Årlig lejeindtægt er pt. kr. 374.000,- og en ny vuderings

pris på 5.780.000,- Ved vidersalg til vores partner. 


PROJECT DETAILS

Huset er total renoveret og bliver solgt godt under m2 prisen for området hvor huset ligger


Boligen har de seneste 12 år ombygget og fornyet ejendommen totalt, hvorfra der stort set kun er nogle af husets oprindelige facader tilbage, resten er nyt. Der er jordvarmeanlæg og stort solcelleanlæg på taget, så det er både el og opvarmning, der er billig og miljørigtig - godt for økonomien og samvittigheden på en gang.

Indvendigt fremstår huset med støbte gulve i stueplan med træ, fliser eller rå beton, trægulv på 1.sal. Alle vægge er med gips, fremstår glatte, lofter er med profiltræ eller gips, og er på 1.sal ført til kip med synlige hanebånd. Moderne og tidsløst på en gang.


Huset kan sælges med lejer med en fortjenste på 155.000,-

som et investerings emle samme med ander huse til en af vores sammenarbejdespartner og invester i Cash flow i udlejnings huse.

PROJECT DETAILS

Ejendommen er oprindeligt et pakhus, som skønnes at være opført omkring 1856. Ejendommen blev omkring 1980 ombygget og indrettet med restauration og bolig.


Der er ved ombygningen taget hensyn til bygningens arkitektoniske udtryk som pakhus. Ejendommen fremstår udvendigt med pudset malet facader og tag belagt med tegl. Ejendommen ligger tæt til byens Kanalhavnsområde med biograf, restauranter m.m. Erhvervslokalerne

er godkendt til ombygning af udlejningslejligheder. 

Erhvervslokalerne skønnes at have et samlet etageareal på ca. 285 m2 - fordelt med ca. 100 m2 kælder, ca. 100 m2 stueplan og ca. 85 m2 lokale på 1.sal.

Total investering på 3.300.000,-

Årlig lejeindtægt er pt. kr. 346.500,- Den nye vuderings  pris på 6.800.000,- Ved vidersalg til vores partner. 


ap

KONTAKT OS

ap InvestDanmark Aps

Skovvej 37

4840 nørre Alslev

CVR-nr 38913239

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes